ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  • Home
  • ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

 Τα χιλιόμετρα που έχουμε διανύσει μας έχουν διδάξει τη σωστή, ασφαλή μεταφορά και παράδοση εμπορευμάτων. Ακολουθώντας πάντα τις προδιαγραφές του προϊόντος και τις οδηγίες του κατασκευαστή, σας μεταφέρουμε με την αρμόζουσα προσοχή και ασφάλεια. Συνεργάτες μας: Πρακτορεία μεταφορών πανελλαδικός. Εταιρίες παραγωγής και διάθεσης ειδών διατροφής, ένδυσης και προϊόντων ευρείας κατανάλωσης. Επώνυμοι κατασκευαστές επίπλων μας εμπιστεύονται τη μεταφορά, παράδοση και μοντάρισμα επίπλων σε οικίες, εταιρίες και καταστήματα. Ξυλεία, δομικά υλικά, μηχανήματα μεταφέρονται πάντα τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας και παραδίδονται με συνέπεια και εγγύηση.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Ένα τηλεφώνημα θα είναι η πρώτη επαφή για μια ευχάριστη συνεργασία. Στη συνέχεια, μια επίσκεψη στο χώρο σας για να έχουμε πλήρη εικόνα της εργασίας και να δούμε τις ιδιαιτερότητες που τυχόν υπάρχουν. Θα μας πείτε τι χρειάζεστε και θα σας προτείνουμε λύσεις και συμβουλές που ταιριάζουν στις δικές σας επιθυμίες και οικονομικές δυνατότητες. Λίγα λόγια για τους παράγοντες που διαμορφώνουν την τιμή μιας μετακόμισης. Ο όγκος των μεταφερόμενων ειδών, η χιλιομετρική απόσταση, το ανθρώπινο δυναμικό, η αποσυναρμολόγηση, και συναρμολόγηση των επίπλων, αποσύνδεση και επανασύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών, συσκευασία, αμπαλάζ και τέλος ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση της εργασίας.

Η επαγγελματική τακτική μας, η οργάνωση και ο προγραμματισμός και χρήση σύγχρονων ποικίλων υλικών συσκευασίας άριστης ποιότητας σας εγγυούνται ασφαλές αποτέλεσμα δίχως άγχος.

Αν η χιλιομετρική απόσταση μας υποχρεώνει σε τηλεφωνική επικοινωνία, υπάρχει λύση. Σας κάνουμε τις ερωτήσεις που θα μας βοηθήσουν να συμπληρώσουμε τη φόρμα οικοσκευής, την οποία αφού μελετήσουμε, θα επικοινωνήσουμε για να σας δώσουμε τη προσφορά μας.Σίγουρα μία φτηνή μετακόμιση δεν είναι η καλύτερη λύση.

Εμπιστευτείτε έμπειρους επαγγελματίες που θα σεβαστούν το χώρο σας.